30-daagse Energie & Balans Kuur

Staat je energieniveau op een laag pitje?

Eet je relatief gezond, maar blijf je toch vermoeid? Heb je op het einde van de dag weinig of geen energie meer voor je partner, je gezin, de leuke dingen in het leven?

Straalt je huid minder?

Kan je huid wel een verfrissende opkikker gebruiken?

Kan je immuunsysteem wat ondersteuning gebruiken?

Heeft je lichaam en je immuunsysteem een extra boost nodig van binnenuit?

Dan is de 30-daagse Energie & Balans Kuur precies wat je nodig hebt om terug met meer energie door het leven te gaan, je goed te voelen en er goed uit te zien. Geen ingewikkelde reinigingskuur. Wel een milde en toegankelijke alles in één kuur: ontzuren, afvoeren en aanvullen met de juiste voedingsstoffen. Want ook je lichaam heeft af en toe nood aan een grondige schoonmaak. In ruil krijg je meer energie en een mooiere huid.

Bovendien ondersteun je het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam zodat je jouw celfuncties verjongt en dus ook je lichaam verjongt.

Ontdek de Energie & Balans Kuur

Als dynamische vrouw vind je het belangrijk om op het einde van de dag nog voldoende energie te hebben voor je gezin, jezelf, je hobby’s en om er bovendien goed te blijven uitzien.

Je eet relatief gezond, maar hebt ook periodes waar je kiest voor minder gezonde voeding- en leefstijlgewoontes omdat je geen fut meer hebt. Stress komt af en toe aan de deur kloppen. Je komt in contact met toxische stoffen in je leefomgeving, zoals chemicaliën in bewerkte voedingsmiddelen, bepaalde verzorgingsproducten & schoonmaakproducten. Al deze factoren hebben niet alleen een invloed op je energiepeil maar ook op je huid.

Na verloop van tijd raakt je lichaam en zuur-base (PH) balans uit evenwicht en heeft het maar weinig energie meer om alle lichaamsprocessen goed te laten verlopen. De zure afvalstoffen zorgen bovendien van binnenuit voor een (vroegtijdige) huidveroudering.

Gelukkig is er een oplossing hiervoor. De 30-daagse Energie & Balans Kuur (inclusief 1 coaching sessie) is de ideale reinigingskuur voor je lichaam en huid. Het biedt een effectieve oplossing om in simpele stappen te ontzuren en de zuur-base (pH) balans te verbeteren.

Een beter zuur-base evenwicht zorgt voor meer energie omdat de cellen het hele lichaam van zuurstof voorzien. Het voorkomt pieken en dalen in de bloedsuikerspiegel, waardoor je energiepeil stabieler wordt. Je verbetert de conditie van je huid van binnen en buiten, zodat je stralend de zomer kan inzetten.

Bovendien stimuleert de kuur het metabolisme en de celactiviteit. Dit helpt om een gezond lichaamsgewicht te bekomen of te behouden.

Deze kuur kan je 1 of meerdere keren per jaar doen en is makkelijk toe te passen.

Stap 1: je neutraliseert de zure afvalstoffen in je lichaam.

Stap 2: je voert overtollige afvalstoffen af en ondersteunt het natuurlijke zuiveringsproces met basische kruidenthee.

Stap 3: je vult je energiereserves geleidelijk terug aan met de juiste koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.

Mijn missie: “Ik begeleid dynamische vrouwen naar een gezonde en kleurrijke levensstijl, vol energie en zonder complex gedoe.

Waarom ik jou kan helpen

Ik ben Natacha, Health & Zuur-Base Coach en heb al verschillende dynamische vrouwen mogen helpen. Als full-time werkende mama & partner heb ik zelf een zoektocht achter de rug naar meer energie, maar ook naar meer balans in mijn voeding en leefstijl. Want in het drukke leven is dit vaak een uitdaging.

Door mijn lichaam te ontzuren en aan te vullen met meer natuurlijke, kleurrijke voeding heb ik mijn vermoeidheidsklachten op een effectieve en eenvoudige manier kunnen aanpakken. Ik voel me niet alleen energieker, maar voel me nu ook beter in mijn vel en heb terug een mooie, frisse huid.

Resultaat na 30 dagen

Hoger energieniveau

Vaarwel vermoeidheid. Je hebt meer energie, een betere stemming en alertheid. Je geniet meer van de leuke dingen.

Terug een stralende huid

Via de kuur voed je jouw huid extra van binnenuit. Je huid ziet er terug frisser, mooier en gezonder uit.

Betere gezondheid

Je verbetert je algehele gezondheid. De kuur helpt bij het optimaliseren van je spijsvertering en versterken van je immuunssyteem.

Ervaringen van andere dynamische vrouwen

 

“Door de dag te starten met een gezonder ontbijt en door te ontzuren merkte ik al heel snel een groot verschil in energie. Dankzij de kennis over pure voeding, het belang van een goed zuur-base balans en de makkelijk toe te passen tips ga ik nu veel sneller kiezen voor gezonde gerechten. Heel fijn dat Natacha dit met zoveel passie doet.”

– Inge

 

“Natacha gaf me tijdens de coaching sessie veel waardevolle tips & advies voor een gezonder voedingspatroon. Deze nieuwe inzichten alsook de kuur had ik echt nodig. Als alleenstaande mama vind ik het belangrijk om energiek & gezond te blijven. Ik voel me beter dan ooit. Merci.”

– Marianne

 

“Door mijn ontbijt en lunch aan te vullen met gezondere voeding voel ik mij zoveel beter. Sinds de kuur ben ik veel minder moe of suf. En ik heb veel meer energie doorheen de dag. Ik zou de kuur, die makkelijk toe te passen is, zeker nog eens opnieuw doen als ik voel dat mijn lichaam er terug nood aan heeft.”

– Nina

Je ontdekt wat jouw lichaam en huid echt nodig hebben

Je ontdekt welke basische voedingsstoffen essentieel zijn voor je lichaam & een mooie huid

Je ontdekt eenvoudige manieren om je dag goed te starten

Op basis van je eetdagboek kijken we samen welke voeding je dagelijks kan aanvullen om je energiepeil te verhogen

Door actief te ontzuren en je energiereserves terug aan te vullen met een mineralencomplex kom je tot een beter resultaat.

Na de 30-daagse Energie & Balans Kuur voel je je energieker & gezonder

Kuur pakket met 1 coaching sessie (live of online) en praktisch, persoonlijk plan.

Jouw investering in jezelf en wat je ervoor krijgt

Herfstactie €117,-

Dit is nog geen €4 per dag.

Coaching sessie van 60 min. met persoonlijk voedingsadvies (live of online)

Eenvoudige manieren om je dag goed te starten

Praktisch overzicht van de essentiële basische voeding en de verzurende voedingsmiddelen

Praktisch en persoonlijk plan om te starten met de Energie & Balans Kuur

Pakket met basische capsules, kruidenthee en mineralen complex voor 30 dagen

Ja, dit wil ik

Heb je een vraag over de kuur of wens je een afspraak te maken?

Vul het formulier hieronder in

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Natacha Traen Health & Zuur-Base Coach

Bredene

info@natachatraen.be

+32 479 38 70 37