Energie & Balans Traject

Van vermoeid naar een leven vol kleur, energie & balans

Worstel je als dynamische vrouw ook met energiegebrek en gezondheidsuitdagingen?

• Je voelt je vermoeid en uitgeput door je hectische levensstijl en de vele verantwoordelijkheden die je draagt.

• Je zoekt naar manieren om je energieniveau te verhogen en vitaler te voelen.

• Je ervaart stress, vermoeidheid, gebrek aan lichaamsbeweging en onevenwichtige voeding.

• Je hebt behoefte aan begeleiding en tools om je gezondheid en welzijn te verbeteren, zodat je optimaal kan functioneren.

Als dynamische vrouw houd je je verscholen achter 1001 excuses en onzekerheden om dit aan te pakken.

Maar, het kan ook anders.
Je hebt veel meer zelf in de hand dan je zou denken, je kan terug de regie nemen over je eigen energie en je eigen gezondheid.

Ontdek het Energie & Balans Traject

Als dynamische vrouw vergeet je soms hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Verlies je soms jezelf in de hectiek van alle dag.

Lange stressvolle periodes, ongebalanceerde voeding- en leefstijl, disconnectie met jezelf & de natuur laten zijn sporen na op lange termijn.

Je zuur-base (pH) systeem, lichaam en brein raken uit balans. Je bouwt voedingstekorten op. Je levensenergie stroomt minder goed waardoor je meer last krijgt van allerhande kwaaltjes.

Je kan de tijd uiteraard niet terugdraaien, maar je hebt wel een invloed op de manier waarop je verder door het leven gaan.

Met het Energie & Balans Traject ga je van vermoeid naar een leven vol kleur, energie en balans. Door de holistische aanpak werk je zowel op BODY, MIND & SOUL. Het natuurlijke herstelproces wordt op een effectieve manier ondersteunt en je leert de vaardigheden om jezelf verder te versterken.

In 10 weken tijd zet je mooie stappen naar een verbeterde spijsvertering, verhoogde vitaliteitkrachtiger immuunsysteem, minder stress en een hogere levensenergie.

Zodat je zo lang mogelijk vitaal door het leven kan en waardevolle momenten kan beleven met je geliefden.

Dit traject is ontworpen om aan te sluiten bij jouw unieke behoeften en levenstijl als drukbezette vrouw.

Ben je klaar om jezelf te laten stralen? Ik ben er om jou te begeleiden op jouw inspirerende Journey.

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Laten we eens kennismaken.

Mijn missie: “Ik begeleid dynamische vrouwen naar een gezonde en kleurrijke levensstijl, vol energie en zonder complex gedoe.”

Waarom ik jou kan helpen

Als full-time werkende mama & partner heb ik zelf een zoektocht achter de rug naar meer energie, maar vooral ook naar meer balans in mijn voeding en leefstijl. Want in het drukke leven is dit vaak een uitdaging. Ik was onderweg ook de connectie met mezelf verloren en raakte steeds verder weg van mijn innerlijke zelf.

Ik ontdekte de helende kracht van de natuur & pure, kleurrijke voeding, de invloed van een positieve mindset en hoe ik terug bewust kon voelen en meer loslaten .

Stap voor stap heb ik dit geïntegreerd in mijn leven en ervaar nu hoe fijn het is om weer die volle levensenergie te kunnen ervaren. Om terug te stralen van binnen en van buiten. Om te ervaren hoe ons lichaam, onze mind en de natuur met elkaar in verbinding staan en elkaar beïnvloeden. Stress komt af en toe nog op mij af, maar ik kan er nu beter mee om en weet wat ik kan doen om het te neutraliseren. Veel wijsheid vinden we terug in onszelf, alleen zijn we vaak verleerd om hier beroep op te doen.

Via het Energie & Balans Traject deel ik graag mijn kennis, ervaring en inzichten. Ik voorzie jou van waardevolle tools zodat jij hier zelf verder mee aan de slag kan.

Kijk jij er ook al naar uit?

Resultaat na het traject

Verhoogde vitaliteit

Door het herstellen van het zuur-base evenwicht (pH waarde) in je lichaam, herstellen ook de overige processen en ga je vitaler door het leven. Je hebt een betere stemming, gaat meer “shinen” en bent terug de energieke en relaxte vrouw.

Duurzame langetermijn oplossing

Door het toevoegen van kleurrijke & natuurlijke voeding die past bij je levensstijl ga je voor een duurzame langetermijn oplossing. Je verbetert jouw fysieke & mentale gezondheid op een duurzame manier van binnenuit. Je bent beter gewapend tegen ziektes en kwaaltjes.

Meer evenwicht

Je (her)ontdekt de helende kracht en kleuren van de natuur. Je voelt je beter in je vel, kan beter om met stress en voelt je meer verbonden met jezelf en de natuur.

De thema’s die tijdens het Energie & Balans Traject aan bod komen

Hoe breng je meer energie & balans in je leven?

Hoe pak je stress bij de bron aan?

Hoe versterk je jouw lichaam en huid met natuurlijke voeding?

Hoe ontzuur je actief?

Hoe houd je jouw darmen gezond? Bron van vitaliteit voor lichaam en huid.

Hoe vul je jouw voedingstekorten aan?

Hoe breng je lichaam en geest tot rust?

10-weken Energie & Balans Traject

Van vermoeid naar een leven vol kleur, energie & balans.

Jouw investering in jezelf en wat je ervoor krijgt

€429,-

Dit is nog geen €43 per week

Intake sessie van 90 minuten

4 coaching sessies van 60 minuten met telkens een specifiek thema

3 Opvolgingscalls

Praktisch overzicht van de essentiële basische voeding en verzurende voedingsmiddelen

Praktische en persoonlijke lijst met toe te voegen voeding en me-time momenten

Makkelijke en lekkere recepten

Pakket met basische capsules en kruidenthee

Benieuwd of ik jou kan helpen?
Laten we eens kennismaken.

Veelgestelde vragen

Dien ik mijn leven om te gooien en kost het veel tijd?

Neen, je hebt al een druk schema. Het uitgangspunt van het Energie & Balans Traject is dat het in te passen is in jouw leven.

Door de unieke methode om geleidelijk aan meer balans in je leven te brengen en de ontbrekende voedingsstoffen toe te voegen is het haalbaar om hier stap per stap mee aan de slag te gaan.

Natuurlijk vraagt het wel wat commitment van jouw kant als je resultaat wil behalen. Maar we houden het vooral simpel met vele praktische tips & tools.

Bovendien is het belangrijk om te blijven genieten. Genieten van de extra aandacht voor jezelf en je lichaam. Genieten van de aandacht voor pure, kleurrijke voeding en voelen wat dit met jou en jouw lichaam doet. Alles wat je aandacht geeft evolueert en groeit.

Waarin verschilt een Energie & Balans Traject met andere trajecten?

Dit traject is voor drukbezette vrouwen die naast een druk leven, zichzelf, hun lichaam en huid toch de nodige zorg willen geven. Het traject is ontworpen om aan te sluiten bij jouw unieke behoeften en levensstijl.

Door de holistische aanpak met aandacht voor zowel de fysieke, emotionele en mentale gezondheid gaat het traject een stuk dieper dan andere trajecten. Alles staat in verbinding met elkaar en heeft een invloed op elkaar.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

We starten altijd met een intake sessie, daarna volgen er 4 coaching sessies, waarbij ook telkens een specifiek thema aan bod komt.

Na het traject kan er eventueel nog een extra opvolgingssessie ingepland worden indien nodig. De opvolgingssessies worden apart verrekend. Sessie van 50 minuten aan €60 /sessie.

Heb je een vraag of wens je een gratis call in te plannen?

Vul het formulier hieronder in

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Natacha Traen Health & Zuur-Base Coach

Bredene

info@natachatraen.be

+32 479 38 70 37