Over Natacha

Ik ben Natacha, Health & Self-Care Coach, en help jou als drukke, wellness-minded dame om je fysieke en mentale welzijn te verrijken, zelfs met een volle agenda.

Als moeder van een tienerdochter, partner, ondernemer en creatieveling met een holistische levensstijl vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk te kunnen genieten van het leven en ervoor te zorgen dat mijn welzijn en vitaliteit topprioriteit blijven.


Ik heb eerst mijn eigen pad bewandeld

Voor ik mijn passie als Health & Self-Care Coach uitvoerde, was ik meer dan 20 jaar actief als Event Manager in de bedrijfswereld. Na verloop van tijd begon ik steeds meer te beseffen dat ik mijn eigen welzijn op heel wat fronten verwaarloosde.

Het besef drong langzaam door maar ik zette nog geen concrete stappen. Tot op een cruciaal moment mijn energieniveau een dieptepunt bereikte en ik fysiek uitgeput was. De aanhoudende vermoeidheid, kwaaltjes en huidproblemen waren signalen die ik niet langer kon negeren. Mijn eigen welzijn en vitaliteit moesten terug prioriteit worden. 


Het was tijd om het roer om te gooien

Ik was op zoek naar manieren om mijn energie terug te winnen en mezelf zowel fysiek als mentaal te versterken op lange termijn.

Ik dompelde mezelf onder in de wereld van kleurrijke en genezende voeding, ik volgde verschillende online cursussen en voltooide de opleiding als “Voedingscoach” en “Zuur-Base Coach” aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Ik verdiepte mij verder in de connectie tussen lichaam, hoofd, hart & natuur en effectieve zelfzorgtechnieken.

Terug naar de basis gaan en de echte oorzaken aanpakken, dat bleek de sleutel. Het resultaat? Ik herwon mijn energie, versloeg mijn kwaaltjes, loste mijn huidproblemen binnen 2 maanden op en voelde mij fysiek & mentaal sterker. Een ware gamechanger.

Ik ben dankbaar voor de innerlijke verrijking die ik tijdens mijn persoonlijke reis heb ervaren, alsook voor het ontdekken van de juiste aanpak om mijn lichaam & lichaamsprocessen terug in balans te brengen. Dankbaar voor het ontdekken van nieuwe voedingsgewoontes en rituelen die makkelijk te integereren zijn in mijn drukke dagelijkse leven.

Kort daarna heb ik de beslissing genomen om afscheid te nemen van mijn job in loondienst en te starten als zelfstandig Health & Self-Care Coach. Ondertussen heb ik meer dan 100 dames mogen inspireren & begeleiden, zowel tijdens kleine groepsworkshops als 1-op-1 sessies.


Nieuwe creaties
Individuele Workshops

En nu ga ik een stapje verder! Na het succes van de groepsworkshops start ik in juni ook met 7 exclusieve, holistische 1-op-1 workshops. Deze zijn speciaal ontworpen voor drukke, wellness-minded dames zoals jij.

Het wordt een kleurrijke reis door een serie van 7 boeiende workshops & thema’s voor Body, Mind & Soul. We duiken de diepte in per thema, zodat jij na elke workshop weet welke slimme voeding & zelfzorg tools je kan inzetten om terug de stralende & energieke vrouw te worden die je altijd bent op vakantie.

Health & Self-Care Coach

Volg mij voor je dosis inspiratie over healthy foods & self-care rituelen.

Opleiding Voedingscoach

Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg
* Gastro-intestinale leer
* Algemene en bijzondere voedingsleer
* Genezende voeding

Opleiding Zuur-Base Coach

Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg
* Zuur-Base balans
* Basische voeding
* Basische lichaamsverzorging

Reiki Cursus - Graad 1

Reiki Center Cristo
Japanse Relaxatietherapie

Online Training

Jouw reddingsplan in deze gezondheidscrisis

Wil je terug de stralende & energieke vrouw worden, die je altijd bent op vakantie?

Volg mij voor je dosis inspiratie over healthy foods & self-care rituelen.