Over Natacha

Mijn verhaal

Health & Zuur-base Coach, partner en mama van een tienerdochter. Ik heb een passie voor de natuur, kleurrijke & natuurlijke voeding, dansen, reizen, genieten van de kleine dingen in het leven en persoonlijke ontwikkeling.

Na mijn studies aan de Erasmushogeshool in Brussel heb ik bijna 24 jaar in de corporate wereld gewerkt. Ook in mijn job vond ik het belangrijk om mij verder te ontwikkelen en te groeien. Maar ik wilde alles graag zo perfect mogelijk uitvoeren en hield als ambitieuze vrouw heel veel ballen in de lucht.

Door te weinig naar mezelf te luisteren, te weinig me-time, maar vooral ook door veel te weinig juiste voedingsstoffen binnen te nemen, kwamen na de vermoeidheid ook de eerste klachten: vooral nekpijn en huidklachten.

Om mijn kennis verder uit te breiden en mezelf verder te helpen, heb ik de opleiding “Voedingscoach” gevolgd aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Ik ontdekte de helende kracht van de natuur en pure, kleurrijke voeding. Welke voedingsmiddelen mijn lichaam helemaal niet meer nodig heeft en welke tekorten ik net diende aan te vullen. Ik ontdekte hoe ik mijn zuur-base balans kon herstellen of ontzuren. Dé start voor een gezonder en energieker leven.

Ik bleef mij verder ontwikkelen via online trainingen en het lezen van verschillende boeken. Ik ontdekte ook de invloed van een positieve mindset en hoe ik terug bewust kon voelen en meer loslaten.

Na het behalen van mijn diploma in juni 2022 had ik vrij snel beslist om van mijn passie mijn beroep te maken en als zelfstandig Health & Zuur-Base Coach verder aan de slag te gaan.

Als Health & Zuur-Base Coach begeleid ik dynamische vrouwen naar een gezonde en kleurrijke levensstijl, vol energie en zonder complex gedoe.

Dit doe ik door middel van de RainbowVitality Methode, die eenvoud en uniekheid combineert:
– toevoegen van pure, kleurrijke voeding als sleutel tot vitaliteit
– herstellen van het zuur-base evenwicht in het lichaam voor een betere gezondheid
– connecteren met de natuur als bron van inspiratie en evenwicht

Word terug de actieve creator van je eigen gezondheid, en laat dit het begin zijn van een energieke en evenwichtige versie van jezelf.

Benieuwd of ik jou kan helpen? Laten we eens kennismaken.

Health Coach Natacha

Voor inspirerende tips & inzichten volg mij op:

Opleiding Voedingscoach

Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg.

Opleiding Zuur-Base Coach

Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg.

Online Training

“Jouw reddingsplan in deze gezondheidscrisis”.

Wil jij ook een energieker, mooier en gezonder leven?